Totul despre surfing, un sport nautic plin de Aventura

Sunteti in cautare de senzatii tari? Vreti sa incercati ceva nou vara aceasta? Sunteti hotarat sa intrati in lumea sporturilor extreme? Incercati surfingul, un sport nautic care va va incanta, cu siguranta. Pentru a va aventura in practicarea unui astfel de sport extrem, trebuie sa urmati cateva cursuri de surf. Desfasurate in prezenta unor profesionisti, aceste cursuri va dau curaj si va invata cele mai importante tehnici de practicare a surfingului. Totul despre aventura practicarii surfingului!

Ce reprezinta surfingul?

Pentru cei care nu cunosc termenul, surfingul este un sport nautic care se desfasoara pe valurile aflate in formare, in timp ce acestea se indreapta catre tarm. Echipamentul necesar practicarii surfingului nu este deloc costisitor: nu aveti nevoie decat de placa de surf si de sortul de baie. Din cauza valurilor uriase necesare practicarii unui astfel de sport, v-ati putea pierde echilibrul daca nu cunoasteti tehnicile de practicare.

Surfingul nu se practica doar pe apa, ci si pe gheata. Tehnicile aplicate pentru surfingul pe gheata sunt aceleasi si pentru cel practicat pe valurile in formare. Ba mai mult, daca practicati surfing pe gheata, veti reusi sa va pastrati echilibrul si in prezenta valurilor uriase. Daca in Australia, Croatia sau Franta surf-ul se practica pe intreaga durata a sezonului cald, in Romania acest tip de sport extrem este practic inexistent. Astfel, cei interesati sa descopere tehnicile de surf, trebuie sa-si faca concediul intr-o zona in care acesta este deja un sport nautic profesionist.

Cursuri de surf la preturi avantajoase

Surfingul este unul dintre cele mai racoroase sporturi extreme si cel mai solicitat de cei care iubesc apa. Cursurile de surf se desfasoara in prezenta unor surferi calificati care va ofera toate informatiile de care aveti nevoie pentru a va perfectiona tehnicile sau pentru a va initia in domeniul surfingului. Romanii care doresc sa parasesca, fie si pentru o saptamana, rutina vacantelor din fiecare an, pot alege cateva cursuri de surf, uitand astfel de caldura insuportabila. Pentru a beneficia de cursuri de surf, romanii curajosi trebuie sa-si rezerve o vacanta exotica intr-o regiune dedicata practicarii surfului. Un loc ideal il reprezinta plajele Oceanului Pacific, unde exista scoli de surf dedicate copiilor, dar si adultilor. In functie de durata sejurului puteti alege cursurile intensive de surf (10 lectii pe saptamana) sau cursurile de surf de 3 saptamani sau mai mult, dedicate celor care doresc sa-si perfectioneze tehnicile si sa practice surfingul in competitii. Costurile sunt destul de ridicate, dar merita cu adevarat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.