Scoala de soferi din Bucuresti

Obtine permisul auto apeland la Scoala de Soferi Dicu. Astfel poti beneficia de cele mai bune servicii, de ajutorul si indicatiile unor instructori specializati si bine pregatiti, de un parc auto modern si de dotarile optime ale salilor de pregatire teoretica. Scoala de Soferi Dicu are sediul in Bucuresti, Str. Moinesti Nr. 73 , sector 6.

Care sunt avantajele alegerii Scolii de Soferi Dicu?

  • Programul flexibil. La Scoala de Soferi Dicu programul este flexibil si il poti stabili impreuna cu instructorul, iar cursurile practice sunt valabile si in week-end. De asemeni poti stabili intalnirea cu instructorul si in alte locuri, pentru a economisi timp.
  • Dotarile de care dispune Scoala de Soferi Dicu. Scoala de Soferi Dicu beneficiaza de un cabinet medical si de unul psihologic, destinate efectuarii testelor necesare. Pentru a asigura confortul clientilor, Scoala de Soferi Dicu este dotata cu autoturisme cu aer conditionat si de cel mai bun autocamion din toata tara.
  • Instructorii de la Scoala de Soferi Dicu. Instructorii auto de la Scoala de Soferi Dicu dau intotdeauna dovada de calm si sunt pregatiti corespunzator. La Scoala de Soferi Dicu ai optiunea de a schimba instructorul daca nu esti multumit de modul de instructaj.
  • Categoriile disponibile la Scoala de Soferi Dicu. Scoala de Soferi Dicu este singura scoala de soferi unde poti obtine permisul pentru categoriile C,CE pe autocamion DAF XF de 16 tone si care ofera instructaj pentru categoriile C si CE, intr-o zona cu multe mijloace de transport in comun si metrou.
  • Autoturismele de la Scoala de Soferi Dicu. Autoturismele de care poti beneficia la Scoala de Soferi Dicu apartin marcilor Dacia Logan si Opel Astra. In cazul celor ce urmeaza instructajul pentru categoria B, acestea sunt dotate cu aer conditionat, servodirectie si ABS. De asemeni, poti avea la dispozitie una dintre cele mai bune masini pentru categoriile C si CE, autocamionul marca DAF XF, dotat cu aer conditionat si remorca Krone.
  • Conditiile de inscriere la Scoala de Soferi Dicu. Pentru a putea beneficia de serviciile Scolii de Soferi Dicu trebuie sa ai varsta minima de 18 ani, pentru inscrierea la scoala de soferi categoriile B si BE, si varsta de 21 de ani petru categoriile C si CE. De asemeni vei avea nevoie de Cazier Judiciar, Analize medicale si Test psihologic.

Pentru a afla mai multe informatii despre cum sa devii un sofer bun, acceseaza scoala-auto-dicu.ro, si beneficiaza de instructaj optim, servicii de calitate si confort. „La noi, esti pe drumul cu prioritate!”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.