(P) Amenajarea si utilarea optima a unui birou

corner-office-desk-designs-5In momentul in care te-ai hotarat sa-ti deschizi o afacere, trebuie sa stii ca exista o multime de decizii importante care au nevoie de atentia ta. Unul dintre factorii importanti pentru confortul si productivitatea la locul de munca il reprezinta alegerea adecvata a mobilierului sau a echipamentului de birou de care ai nevoie.

Echipamentul de birou de baza necesar oricarui spatiu de lucru:

  • Birouri si scaune. In cazul mobilierului de birou, nu trebuie sa alegi cele mai scumpe articole, dar va trebui, in schimb, sa te gandesti la ergonomia acestora si la confortul angajatilor, care vor petrece o buna parte din zi la birou.
  • Mese si rafturi. In trecut, mesele si bibliotecile obisnuiau sa aiba o greutate forte mare. Dar astazi, aceste piese de mobilier pot fi fabricate din materiale usoare, pentru a permite mutarea lor si reamenajarea spatiilor, in functie de nevoile angajatilor.
  • Sistemul telefonic. Instalarea unui sistem telefonic va necesita ceva mai multa atentie. Este recomandat sa consulti mai multe oferte, si sa o alegi pe cea potrivita, in urma consultarii asociatilor sau partenerilor tai de afaceri, pentru a putea comunica cu ei intr-un mod eficient.
  • Computere si alte echipamente similare. Un aspect important in dotarea optima a unui birou este compusa din PC-uri, laptopuri, monitoare, imprimante si scannere. Consulta toate ofertele disponibile si cheltuie banii intr-un mod inteligent.
  • Inainte de a investi banii intr-un copiator, asigura-te, mai intai, ca poti obtine o imprimanta multifunctionala de calitate la un pret bun. Aceste imprimante sunt capabile sa printeze, sa copieze sau sa trimita faxuri, la acelasi pret cu un copiator. Daca, in schimb, doresti sa folosesti copiatorul foarte des, atunci vei avea nevoie de unul profesional.
  • Sisteme de afisare si prezentare. Amenajarea biroului tau nu va fi completa fara un sistem optim de afisare si prezentare: flipcharturi, table magnetice, proiectoare sau aviziere.
  • Prezentare, organizare si arhivare: biblioraft, caiete, clipboarduri, dosare din carton, notite autoadezive, plicuri…etc.
  • Instrumente de scris si corectat: pixuri, creioane, stilouri, markere…etc.

Alege cele mai bune produse pentru utilarea optima a biroului tau, accesand magazinul online Total-Office.ro. Vei gasi o gama completa de articole si accesorii pentru amenajarea si utilarea biroului tau.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.