Evenimentele lunii iunie la Cluj

electric castleLa Cluj, luna iunie este plina de evenimente culturale, concerte, festivaluri de muzica si dans, dar si proiecte de readucere in atentia comunitatii locale a unor locatii istorice din zona. Peisajul cultural clujean va fi unul foarte diversificat in aceasta luna, adresandu-se tuturor categoriilor de public.

Cateva din evenimentele ce vor avea loc la Cluj in luna iunie 2015:

  • Electric Castle Festival 2015. Electric Castle Festival 2015 este cel mai mare festival de muzica electronica si dans din Romania. Evenimentul din 28 iunie isi propune sa ofere publicului experienta completa a unui festival, imbinand o locatie unica si plina de istorie cu o varietate larga de muzica electronica si activitati urbane. La Electric Castle Festival 2015 vor participa peste 60 de artisti, printre care FatBoy Slim, Prodigy, Rudimental, Parov Stelar Band, Siriusmodeselektor, Evil Nine sau Fluturi Pe Asfalt.
  • Incantations for Bela Bartok la Opera Maghiara. Scena Operei Maghiare din Cluj va fi, pe 13 iunie, gazda unui spectacol de jazz de explorare a radacinilor muzicale. „Incantations for Bela Bartok” este un concept muzical al Teodorei Enache, unul dintre cei mai notabili artisti de jazz din Romania, in parteneriat cu Theodosii Spassov, muzicianul bulgar care a readus cavalul in cadrul muzicii contemporane.
  • Rozelor Skate Cup. Pe 24 iunie 2015, in Skatepark Rozelor din Cluj – Napoca, va avea loc prima editie a Rozelor Skate Cup. Evenimentul este un concurs Open de skateboarding, organizat de Clubul Sportiv Skateboard Transilvania. Acesta este un eveniment dedicat exclusiv skateboardingului. Taxa de inscriere este de 15 lei si include participarea la RSC, pachetul promo RSC si accesul gratuit la after-partyul evenimentului.
  • Somes Delivery. In perioada 12-14 iunie va avea loc lansarea proiectului Somes Delivery, un eveniment ce imbina elemente de arhitectura, arta, mediu, sociologie si urbanism participativ. Scopul proiectului Somes Delivery este de a readuce raul Somes in atentia comunitatii locale, prin organizarea unui pavilion central, a carui spatiu va oferi informatii despre program si va prezenta raul Somes atat din perspectiva istorica, cat si prin marturii si amintiri stranse de la riverani.
  • Festivalului International de Dans Contemporan „STEPS“ . In perioada 20 mai– 21 iunie 2015, la Opera Maghiara din Cluj-Napoca va avea loc cea de-a doua editie a Festivalului International de Dans Contemporan „STEPS“. Evenimentul isi propune sa devina unul din cele mai curajoase si non-conformiste manifestari culturale, avand invitati in editiile anterioare Corpul de balet al Operei Nationale Romane din Cluj-Napoca sau celebra companie braziliana Cisne Negro.

Intra pe Anyplace.ro si afla cum isi petrec tinerii timpul liber si care sunt distractiile si actiunile specifice varstei. Aici vei gasi informatii despre cele mai noi evenimente.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.