Arcadele de flori pentru nunta

Arcada de flori este o piesa decorativa centrala in cadrul oricarei ceremonii de nunta. Acest tip de aranjament floral poate fi pozitionat la intrarea in restaurant sau pe terasa unde va avea loc petrecerea. Arcadele de flori pentru nunta sunt realizate din elemente organice, care se imbina armonios cu tematica nuntii si pot fi insotite de diverse accesorii si elemente decorative, pentru a oferi o atmosfera romantica si eleganta.

Modele inedite de arcade de flori pentru nunta:

  • Arcada de flori cu voal alb. Arcada de flori cu voal alb decorat cu iedera este o alegere ideala pentru ceremonia religioasa. Aranjamentul floral este realizat din anturium verde si alb, frunze de salal si robelini.
  • Arcada cu flori multicolore de santini verde si minimargarete albe, lila si rosii. Suportul este imbracat cu tul alb si decorat cu ruscus.
  • Arcada cu trandafiri. Un tip de arcada impresionant, decorat cu trandafiri grand prix, minirosa grena, dendrobium alb si gipsofila. O alegere potrivita pentru nuntile romantice.
  • Arcada cu tema marina. Aceasta arcada se potriveste perfect la o nunta cu tematica marina, fiind accesorizata cu stele de mare naturale de culoare turcoaz. Aranjamentul floral este realizat din dendrobium alb, olive si robelini.
  • Arcada verde. Pentru cei care prefera un cadru natural, exista arcada decorata cu aranjamente florale din cupe de cymbidium verde. Florile folosite la decorarea acestei arcade sunt freziile albe, santini verzi, trandafiri peach avalanche si frunzele de salal.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.