(P) Transforma mansarda in spatiu de vis

Un pod unde obisnuiesti sa depozitezi lucruri vechi poate avea o intrebuintare mai buna. De exemplu, poti transforma mansarda intr-un dressing room, camera de joaca pentru copii, birou, atelier de creatie, loc de relaxare…  Sau, din confortul mansardei tale, poti privi stelele noaptea printr-un telescop! Daca ai astfel de ganduri, ar fi bine sa nu omiteti nici un detaliu pentru a va putea bucura de un spatiu luminos, perfect pentru activitatile de recreere.

Unele persoane au nevoie de un colt doar pentru ele, pentru lectura, reculegere sau meditatie. Altele sunt pasionate de pictura sau doresc sa isi perfectioneze tehnica de cantat la vioara sau la alte instrumente muzicale. In ambele variante, este ideal ca spatiul folosit pentru astfel de activitati sa beneficieze de o buna luminozitate.

Noile ferestre de mansarda AERO cu geam dublu cu acoperire low si umplut cu argon, permit trecerea luminii naturale cu pana la 10 procente mai mult decat alte tipuri de ferestre, fiind o investitie durabila si care asigura in plus si o izolatie termica si fonica sporita. Pe langa aceste aspecte, design-ul special RoofLite ajuta la conturarea unui stil modern pentru orice interior contemporan.  Ferestrele de mansarda sunt esentiale atunci cand mansarda este orientata catre sud.

Pentru ca mansarda sa devina cu adevarat un spatiu minunat de petrecere a timpului liber, culorile alese pentru finisajele interioare si alte decoratiuni (draperii, perdele, mobile etc.)  trebuie sa fie in echilibru, dand senzatia de liniste si confort.

Iluzia de spatialitate poate fi obtinuta prin vopsirea peretilor in nuante deschise, albul fiind ideal pentru ca emana energie, transmite ideea de curatenie si relaxare. Va puteti juca si cu nuante de roz, verde pal, crem etc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.